Jak efektivně řídit firmu? Inspirujte se příběhem osmi úspěšných firem

Hledáte zaručený recept na efektivní řízení firmy? Přečtěte si nový e-book, ve kterém jsme shromáždili inspirativní příběhy osmi společností napříč obory.

Jak efektivně řídit firmu? Inspirujte se příběhem osmi úspěšných firem

Různé potřeby, stejný cíl

Ve světě byznysu platí, že žádné dvě firmy nejsou stejné, a to ani v rámci jednoho oboru. Podniky mají různá specifika a potřeby, všechny ale aspirují na společný cíl – podpořit růst a efektivně řídit svůj byznys. Možná i právě vaše firma k tomuto cíli hledá cestu a uvítá každou dobrou radu i zdroj inspirace. 

Náš nový e-book jsme proto věnovali příběhům osmi úspěšných firem napříč obory, kdy každá z nich řešila jinou výzvu: 

  • zemědělský podnik Agrowest hledal cestu k digitalizaci svých procesů, 
  • e-shop Sportovna chtěl propojit elektronický obchod a kamenné prodejny, 
  • strojírenská firma BRAVA Machining se chtěla zbavit tužky a papíru při řízení výroby, 
  • a další. 

Nespokojili jsme se přitom jen s fotografií a citací – místo toho v e-booku naleznete jak potřeby dané firmy, tak i jejich řešení. Pokud i vy hledáte inspiraci, můžete si e-book stáhnout pomocí odkazu níže. 

PŘEJÍT KE STAŽENÍ E-BOOKU

 

S Variem všechno jde

Jedno mají všechny uvedené příběhy společné – řešením se pro ně stal ERP systém Vario, jenž se v duchu našeho motta “ Všechno jde” plynule přizpůsobilo specifikům i potřebám daného podniku. V e-booku se tak můžete těšit nejen na popis konkrétních přínosů Varia pro uvedené firmy, ale také čtyři hlavní důvody, proč je Vario vhodné i pro váš podnik.